blauwe duitse dog

Kleinschalige Duitse Doggen kennel in België -Haacht. De Duitse Dog is aanhankelijk rustig intelligent en verstandig.

Van Volvopas Blauwe Duitse Doggen
Van Volvopas Blauwe Duitse Doggen

De verzorging van de Duitse Dog is tamelijk eenvoudig.

. Kennel voor blauwe duitse doggen labradors en golden retrievers. Voor het kennelleven is deze. We hebben al sinds 1963 Duitse Doggen. De vacht is kort en glad aanliggend.

Naast deze drie kleurvarianten zijn er ook de zogenaamde. Door hun grote omvang zijn Duitse dogs geen langlevend ras. De Duitse Dog is een intelligente en nieuwsgierige hond. Het zijn uitstekende wakers die niet snel blaffen.

Elleke Verschoren secretariaat Tel. Duitse Dog Deen Grote Deen Great Dane Deense Dog. Helaas staat de Dog niet bekend als een ras wat erg oud wordt. Pups kopen in vertrouwen.

De duitse dog is ondanks zijn imposante verschijning uitstekend geschikt als huishond en een ideale kameraad. Er bestaan drie kleurslagen. Af en toe een kam- of borstelbeurt is voldoende om de vacht op peil te houden. 32475 97 82 55.

3255 31 87 21. De Jonge Hondendag van de NDDC is een informele show voor honden tot een leeftijd van 24 maanden. De Duitse Dog is één van de grootste honden. Voor dat ze naar hun nieuwe baasjes gaat krijgen ze alle nodige.

Kennel voor blauwe duitse doggen labradors en golden retrievers. Dankzij zijn grote en solide lichaamsbouw en uitdrukkingsvolle hoofd is. Maak kennis met onze grote blauw-zwarte familieleden volg onze kennel. Zeker tijdens de ruiperiode vind je haren in huis.

Daarnaast is het ook een krachtige hond die erg elegant is. Sommige honden kunnen 12-13 jaar leven. Belgische Duitse Doggen Club vzw. Licht tot donker goudgeel zwart masker gewenst.

In 1880 verboden de Duitsers de naam Duitse Dog en noemden het ras Deutsche Dog wat Duitse mastiff betekent. In het geval van de blauwe en harlekijn Duitse dog zijn lichtere ogen toegestaan en bij de laatste is er zelfs een tolerantie voor een geheel andere oogkleur. Blue Jewels Duitse Doggen. Informatie over blauwe duitse doggen deense doggen blauw duitse dog blauw ook wel grijs genoemd.

Erkende kennel door de Belgische overheid. De duitse dog wordt in drie zelfstandige variëteiten gefokt. We fokken met verantwoorde. Hij kan ook wel eens gevoelig nieuwsgierig zijn.

Reuen bereiken een schofthoogte van minimaal 80 cm. Leuke Duitse Dog pups te koop. Ook in het eten is hij niet moeilijk. Het gewicht ligt tussen de 50 - 100 kg.

Wat aftekeningen betreft is wit op de tenen of borst niet gewenst volgens de AKC standaard. 2 weken 4 Mannelijk 1 Vrouwelijk. Duitse Dog pups te koop. Duitse Doggen - Great Danes van Hoght.

Gezondheid van de Deense Dog. Het is verstandig hem dan regelmatig te kammen. De blauwe kleur van de Duitse Dog wordt beschreven als een zuiver staalblauw. Ze zijn trouw en aanhankelijk.

De Duitse dog is. Welkom onze mooie nestje van Duitse dog pups. Onze lieve Duitse Dog is bevallen van. Geel en gestroomd gevlekt en zwart blauw.

Een Duitse Dog blauw heeft een edele en trotse uitstraling. Mooie dutise dog pupjes harlelijn zwart en grijstijgers zowel reutjes als teefjes beschikbaar zwart is 1000 euro grijstijger 100000 24 okt. Het ras staat in Engelstalige landen nog steeds bekend als Deense. Witte markeringen zijn alleen toegestaan op de borst en voeten.

De Duitse dog is een van de grootste hondenrassen. Geel of geel gestroomd. Duitse dog pups zwart harlekijn grijstijger. Regelmatige beweging houdt hem in conditie.

013 29 36 13. Bekijk hier onze beschikbare Deense Dog pups op foto en video. De lichaamsbouw is krachtig en elegant. Hieronder vind je een overzicht van alle Duitse Dog blauw fokkers op de HondenPage.

Blauwe Duitse Dogs hebben een heldere staalblauwe kleur.

Duitse Dog Blauw Honden Page
Duitse Dog Blauw Honden Page
Nddc Blauw
Nddc Blauw
Duitse Of Deense Dog 12 Weetjes Over De Grote Goedzakken Hondenfun
Duitse Of Deense Dog 12 Weetjes Over De Grote Goedzakken Hondenfun
Gezocht Betrouwbare Duitse Doggen Fokkers Bokt Nl
Gezocht Betrouwbare Duitse Doggen Fokkers Bokt Nl
Van Volvopas Blauwe Duitse Doggen
Van Volvopas Blauwe Duitse Doggen
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Comments